Știri de la Zentiva

15 octombrie 2024    /   

Sondaj de analiza a impactului Zentiva Romania asupra mediului

Stimate domn / Stimată doamnă,

 

Părerea dumneavoastră contează foarte mult pentru noi și, de aceea, vă rugăm să participați la sondajul de analiză a impactului Zentiva România asupra mediului și asupra oamenilor.

Aveți, așadar, oportunitatea de a vă exprima opiniile cu privire la impactul activităților noastre asupra celor trei domenii cheie: Mediu, Social și Guvernanță.

Avem încredere că experiența și observațiile dumneavoastră vor contribui semnificativ la conturarea direcției de dezvoltare sustenabilă din cadrul Zentiva România.

Suntem recunoscători pentru timpul și efortul pe care le investiți în completarea acestui sondaj.

Astfel, vă rugăm să acordați aproximativ 15-20 de minute pentru a completa chestionarul, ce poate fi accesat la link-ul de AICI

 

Vă rugăm să completați sondajul până la data de 16.10.2024 (la finalul zilei). Apreciem contribuția dumneavoastră și vă mulțumim că faceți parte din efortul nostru comun de a promova practici durabile și responsabile.

 

Pentru clarificări sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email: sustenabilitate_ro@zentiva.com.

 

Cu stimă,

Echipa de Sustenabilitate

Zentiva România

 

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal într-un mod responsabil. Detalii sunt disponibile accesând pagina noastră de internet, la Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal - Zentiva.ro.