Știri de la Zentiva

11 august 2023    /    Știri

La Zentiva, suntem pasionați de dezvoltarea tinerelor talente

La Zentiva, suntem pasionați de dezvoltarea tinerelor talent  iar colaborarea cu generația următoare aduce echipei noastre un val nou de energie, o perspectivă proaspătă, idei neconvenționale și o dimensiune îmbunătățită din punct de vedere al diversității. De aceea, oferim stagii de internship și participăm la un program industrial în cadrul platformei de cercetare farmaceutică The Parc.

Vă propunem să aflăm de la tinerii noștri colegi despre cum percep ei experiența lor de a lucra în cadrul companiei noastre.

Acesta este modul nostru de a sărbători astăzi #ZiuaInternaționalăATineretului – printr-un semn de recunoștință către cei care reprezintă viitorul nostru. De asemenea, suntem deosebit de încântați de tema acestui an, care este „Abilități sustenabile pentru tineri: drumul către o lume durabilă”. Îi implicăm în mod activ atât pe tinerii noștri colegi, cât și pe restul angajaților noștri, în activitățile de conștientizare a importanței #sustenabilității. Haideți să aducem schimbări pozitive împreună și să lucrăm alături unii de ceilalți pentru un viitor mai ecologic și mai durabil.

#NouaGenerație #NePasă #Diversitate